Van den Hurk Makelaars

Van den Hurk Makelaars is een makelaar gevestigd in Beek en Donk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van den Hurk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van den Hurk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beek en Donk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Hurk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Hurk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -67.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Van den Hurk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Hurk Makelaars verkoopt

Van den Hurk Makelaars is het meeste actief in Beek en Donk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Hurk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Hurk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beek en Donk 22 € 390.000
Mariahout 3 € 388.000
Helmond 2 € 300.000
Lieshout 2 € 343.000
Helden 1 € 310.000

Type woningen die Van den Hurk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Hurk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Hurk Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
tussenwoning
19%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
eindwoning
6%
vrijstaande woning
6%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Hurk Makelaars

Wat kost Van den Hurk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Hurk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Hurk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van den Hurk Makelaars actief?

+

Van den Hurk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beek en Donk, Mariahout, Helmond, Lieshout en Helden.

In welk prijssegment is Van den Hurk Makelaars actief?

+

Van den Hurk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Hurk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 361.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beek en Donk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beek en Donk en vergelijkbaar is aan Van den Hurk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!