Makelaars in Aarle-Rixtel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Aarle-Rixtel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Aarle-Rixtel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Aarle-Rixtel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Aarle-Rixtel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Aarle-Rixtel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Aarle-Rixtel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 129.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Aarle-Rixtel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 506.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 129.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Aarle-Rixtel.

Bij de verkoop van een huis in Aarle-Rixtel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 161 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 506.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Aarle-Rixtel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Aarle-Rixtel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 503.000.

Het meest voorkomende energielabel in Aarle-Rixtel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Aarle-Rixtel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Aarle-Rixtel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Aarle-Rixtel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Aarle-Rixtel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Broeckx makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Aarle-Rixtel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Aarle-Rixtel.

Populaire buurten in Aarle-Rixtel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Aarle-Rixtel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Aarle-Rixtel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Aarle-Rixtel

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  28

Top 5 woningen verkocht in Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar Broeckx makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Aarle-Rixtel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 96 Statig Wonen makelaars € 987.000
Florentiusdreef 7 ERA Focus Makelaars € 900.000
Helmondseweg 20 vb&t Makelaars € 825.000
Phaffstraat 29 Broeckx makelaars € 690.000
Goossensstraat 4 Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aarle-Rixtel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Aarle-Rixtel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Aarle-Rixtel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Aarle-Rixtel.

Wat kost een makelaar in Aarle-Rixtel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Aarle-Rixtel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Aarle-Rixtel van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Aarle-Rixtel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Aarle-Rixtel zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Aarle-Rixtel?

+

De meest verkopende makelaar van Aarle-Rixtel is Broeckx makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Aarle-Rixtel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Aarle-Rixtel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Aarle-Rixtel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Aarle-Rixtel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!