Makelaars in De Rips

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Rips, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in De Rips. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Rips helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Rips.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Rips zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Rips zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Rips afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Rips
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Rips

In De Rips is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Rips.

Bij de verkoop van een huis in De Rips is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Rips. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Rips weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 447.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Rips is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Rips. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Rips

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Rips? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Rips. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Adriaan van den Heuvel makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van De Rips, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Rips.

Populaire buurten in De Rips

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Rips? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Rips. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Rips

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 372.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Rips

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in De Rips

In De Rips zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Adriaan van den Heuvel makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in De Rips.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Nooijenlaan 13 Adriaan van den Heuvel makelaars € 595.000
Dr. Houtzagerslaan 11 Van den Hurk Makelaars € 395.000
Meester Hertsigstraat 7 d BAKENS MAKELAARDIJ € 349.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Rips

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Rips?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in De Rips. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Rips.

Wat kost een makelaar in De Rips?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Rips is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Rips van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Rips?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Rips zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Rips?

+

De meest verkopende makelaar van De Rips is Adriaan van den Heuvel makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Rips zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Rips?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Rips aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Rips.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!