DOOR Martijn

DOOR Martijn is een makelaar gevestigd in Deurne. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DOOR Martijn hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DOOR Martijn is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deurne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DOOR Martijn. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DOOR Martijn in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over DOOR Martijn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DOOR Martijn verkoopt

DOOR Martijn is het meeste actief in Deurne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DOOR Martijn woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DOOR Martijn ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deurne 32 € 410.000
Liessel 6 € 384.000
Vlierden 2 € 710.000
Helenaveen 2 € 322.000
Helmond 1 € 290.000

Type woningen die DOOR Martijn verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DOOR Martijn diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DOOR Martijn het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
vrijstaande woning
29%
tussenwoning
27%
eindwoning
7%
hoekwoning
7%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DOOR Martijn

Wat kost DOOR Martijn bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DOOR Martijn voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DOOR Martijn je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is DOOR Martijn actief?

+

DOOR Martijn heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deurne, Liessel, Vlierden, Helenaveen en Helmond.

In welk prijssegment is DOOR Martijn actief?

+

DOOR Martijn is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DOOR Martijn actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deurne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deurne en vergelijkbaar is aan DOOR Martijn. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!