ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV

ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV is een makelaar gevestigd in Deurne. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deurne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 122.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV verkoopt

ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV is het meeste actief in Deurne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deurne 13 € 423.000
Helmond 2 € 300.000
Eindhoven 1 € 495.000
Helenaveen 1 € 430.000
Griendtsveen 1 € 599.000

Type woningen die ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
26%
halfvrijstaande woning
21%
tussenwoning
21%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV

Wat kost ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV actief?

+

ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deurne, Helmond, Eindhoven, Helenaveen en Griendtsveen.

In welk prijssegment is ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV actief?

+

ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deurne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deurne en vergelijkbaar is aan ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!