BAKENS MAKELAARDIJ

BAKENS MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Deurne. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BAKENS MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BAKENS MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deurne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BAKENS MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BAKENS MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 49
Meer informatie over BAKENS MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BAKENS MAKELAARDIJ verkoopt

BAKENS MAKELAARDIJ is het meeste actief in Deurne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BAKENS MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BAKENS MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deurne 30 € 411.000
Liessel 9 € 425.000
Helenaveen 2 € 492.000
Bakel 1 € 337.000
Lierop 1 € 449.000

Type woningen die BAKENS MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BAKENS MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BAKENS MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
26%
hoekwoning
9%
portiekwoning
4%
eindwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BAKENS MAKELAARDIJ

Wat kost BAKENS MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BAKENS MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BAKENS MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is BAKENS MAKELAARDIJ actief?

+

BAKENS MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deurne, Liessel, Helenaveen, Bakel en Lierop.

In welk prijssegment is BAKENS MAKELAARDIJ actief?

+

BAKENS MAKELAARDIJ is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BAKENS MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deurne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deurne en vergelijkbaar is aan BAKENS MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!