Makelaars in Milheeze

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Milheeze, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Milheeze. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Milheeze helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Milheeze.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Milheeze zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Milheeze afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Milheeze
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Milheeze

In Milheeze is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Milheeze.

Bij de verkoop van een huis in Milheeze is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 87 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Milheeze. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Milheeze weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 404.000.

Het meest voorkomende energielabel in Milheeze is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Milheeze. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Milheeze

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Milheeze? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Milheeze. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vastgoed Totaal de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Milheeze, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Milheeze.

 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 230.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Milheeze

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Milheeze? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Milheeze. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Milheeze

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Milheeze

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 593.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Milheeze

In Milheeze zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Vastgoed Totaal verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Milheeze.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schutboomsestraat 16 Vastgoed Totaal € 650.000
Antoniusstraat 33 De Huizenbemiddelaar € 535.000
Kapelakker 39 Vastgoed Totaal € 515.000
Zonnehoek 1 Vastgoed Totaal € 455.000
Kampstraat 1 Hypodomus € 398.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Milheeze

Hoeveel makelaars zijn er actief in Milheeze?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Milheeze. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Milheeze.

Wat kost een makelaar in Milheeze?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Milheeze is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Milheeze van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Milheeze?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Milheeze zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Milheeze?

+

De meest verkopende makelaar van Milheeze is Vastgoed Totaal. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Milheeze zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Milheeze?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Milheeze aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Milheeze.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!