Makelaars in Bakel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bakel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Bakel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bakel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bakel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bakel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bakel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bakel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bakel

In Bakel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 462.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bakel.

Bij de verkoop van een huis in Bakel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 183 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 462.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bakel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bakel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 500.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bakel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bakel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bakel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bakel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bakel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vastgoed Totaal de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bakel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bakel.

Populaire buurten in Bakel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bakel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bakel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bakel

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Verspreide huizen Grotelse Heide en Esp

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen ten zuidwesten van Bakel

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bakel

In Bakel zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Vastgoed Totaal verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bakel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoekendaal 8 Statig Wonen makelaars € 1.195.000
Hoekendaal 5 Statig Wonen makelaars € 950.000
Sluisweg 21 HG Makelaars o.g. € 850.000
Heuvelacker 2 Statig Wonen makelaars € 795.000
Dorpsstraat 33 -35 Vastgoed Totaal € 749.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bakel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Bakel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bakel.

Wat kost een makelaar in Bakel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bakel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bakel van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bakel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bakel zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bakel?

+

De meest verkopende makelaar van Bakel is Vastgoed Totaal. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bakel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bakel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bakel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bakel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!