burovanhoof

burovanhoof is een makelaar gevestigd in Deurne. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt burovanhoof hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. burovanhoof is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deurne en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van burovanhoof. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij burovanhoof zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties burovanhoof in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 433.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 320.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over burovanhoof
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar burovanhoof verkoopt

burovanhoof is het meeste actief in Deurne. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar burovanhoof woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt burovanhoof ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deurne 3 € 463.000
Oostrum 2 € 389.000

Type woningen die burovanhoof verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat burovanhoof diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat burovanhoof het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in burovanhoof

Wat kost burovanhoof bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van burovanhoof voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer burovanhoof je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is burovanhoof actief?

+

burovanhoof heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deurne en Oostrum.

In welk prijssegment is burovanhoof actief?

+

burovanhoof is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar burovanhoof actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 433.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deurne

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deurne en vergelijkbaar is aan burovanhoof. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!