Makelaars in Odiliapeel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Odiliapeel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Odiliapeel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Odiliapeel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Odiliapeel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Odiliapeel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Odiliapeel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 90.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Odiliapeel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Odiliapeel

In Odiliapeel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 530.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 90.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Odiliapeel.

Bij de verkoop van een huis in Odiliapeel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 530.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Odiliapeel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Odiliapeel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 465.000.

Het meest voorkomende energielabel in Odiliapeel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Odiliapeel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Odiliapeel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Odiliapeel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Odiliapeel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Ven Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Odiliapeel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Odiliapeel.

Populaire buurten in Odiliapeel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Odiliapeel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Odiliapeel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Odiliapeel

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 426.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Buitengebied-Odiliapeel

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 640.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Odiliapeel

In Odiliapeel zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Van de Ven Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Odiliapeel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dennenstraat 5 Partner Wonen BV € 699.000
Papaverstraat 11 Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij € 635.000
Rouwstraat 7 en 5A Petterson Makelaardij & Taxaties o.g. € 580.000
Turfsteker 7 Bernheze Makelaars € 525.000
Oudedijk 101 Van de Ven Garantiemakelaars € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Odiliapeel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Odiliapeel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Odiliapeel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Odiliapeel.

Wat kost een makelaar in Odiliapeel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Odiliapeel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Odiliapeel van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Odiliapeel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Odiliapeel zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Odiliapeel?

+

De meest verkopende makelaar van Odiliapeel is Van de Ven Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Odiliapeel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Odiliapeel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Odiliapeel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Odiliapeel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!