Perumal & Partners Makelaars

Perumal & Partners Makelaars is een makelaar gevestigd in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Perumal & Partners Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Perumal & Partners Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valkenswaard en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Perumal & Partners Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Perumal & Partners Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -160.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Perumal & Partners Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Perumal & Partners Makelaars verkoopt

Perumal & Partners Makelaars is het meeste actief in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Perumal & Partners Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Perumal & Partners Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenswaard 7 € 345.000
Geldrop 1 € 475.000
Kerkrade 1 € 199.000
Eersel 1 € 425.000
Veldhoven 1 € 375.000

Type woningen die Perumal & Partners Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Perumal & Partners Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Perumal & Partners Makelaars het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
23%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
15%
benedenwoning
15%
portiekwoning
15%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Perumal & Partners Makelaars

Wat kost Perumal & Partners Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Perumal & Partners Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Perumal & Partners Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Perumal & Partners Makelaars actief?

+

Perumal & Partners Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenswaard, Geldrop, Kerkrade, Eersel en Veldhoven.

In welk prijssegment is Perumal & Partners Makelaars actief?

+

Perumal & Partners Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Perumal & Partners Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valkenswaard

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valkenswaard en vergelijkbaar is aan Perumal & Partners Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!