Makelaars in Haghorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haghorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Haghorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haghorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haghorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haghorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Haghorst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Haghorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 483.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haghorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haghorst

In Haghorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Haghorst.

Bij de verkoop van een huis in Haghorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haghorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haghorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 483.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haghorst is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haghorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haghorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haghorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haghorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fynhuys Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Haghorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haghorst.

 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 925.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 509.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haghorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haghorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haghorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haghorst

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen Haghorst

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 925.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Haghorst

In Haghorst zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Fynhuys Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haghorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oirschotsedijk 9 CLAVEM MAKELAARS € 925.000
Van Bijsterveldtstraat 1 . Fynhuys Makelaars € 635.000
Witvenstraat 10 a Lelieveld Makelaardij € 509.000
Pastoor van Poortenstraat 20 Fynhuys Makelaars € 435.000
Pastoor Jurriënsstraat 33 Fynhuys Makelaars € 365.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haghorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haghorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Haghorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haghorst.

Wat kost een makelaar in Haghorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haghorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haghorst van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haghorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haghorst zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haghorst?

+

De meest verkopende makelaar van Haghorst is Fynhuys Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haghorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haghorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haghorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haghorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!