De Zeeuw Makelaars

De Zeeuw Makelaars is een makelaar gevestigd in Teteringen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Zeeuw Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Zeeuw Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Teteringen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Zeeuw Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Zeeuw Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Zeeuw Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Zeeuw Makelaars verkoopt

De Zeeuw Makelaars is het meeste actief in Teteringen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Zeeuw Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Zeeuw Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 6 € 335.000
Teteringen 3 € 677.000
Breda 2 € 407.000

Type woningen die De Zeeuw Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Zeeuw Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Zeeuw Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
hoekwoning
36%
tussenwoning
27%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Zeeuw Makelaars

Wat kost De Zeeuw Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Zeeuw Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Zeeuw Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Zeeuw Makelaars actief?

+

De Zeeuw Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout, Teteringen en Breda.

In welk prijssegment is De Zeeuw Makelaars actief?

+

De Zeeuw Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Zeeuw Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Teteringen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Teteringen en vergelijkbaar is aan De Zeeuw Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!