Makelaars in Wernhout

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wernhout, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Wernhout. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wernhout helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Wernhout.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wernhout zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wernhout afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 159.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wernhout
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wernhout

In Wernhout is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 471.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 159.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Wernhout.

Bij de verkoop van een huis in Wernhout is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 471.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wernhout. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wernhout weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wernhout is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wernhout. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wernhout

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wernhout? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wernhout. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Huizenbemiddelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Wernhout, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wernhout.

 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 518.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wernhout

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wernhout? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wernhout. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Wernhout

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Wernhout

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Zundert

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Wernhout

In Wernhout zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar De Huizenbemiddelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wernhout.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Minoorstraat 3 Schalk Makelaardij € 695.000
Grote Heistraat 3 g De Huizenpraktijk € 685.000
Beverstraat 8 a De Huizenbemiddelaar € 595.000
Wildertstraat 12 Van Hassel Makelaars o.g. € 550.000
Kleine Heistraat 16 K223 De Huizenbemiddelaar € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wernhout

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wernhout?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Wernhout. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wernhout.

Wat kost een makelaar in Wernhout?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wernhout is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wernhout van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wernhout?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wernhout zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wernhout?

+

De meest verkopende makelaar van Wernhout is De Huizenbemiddelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wernhout zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wernhout?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wernhout aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wernhout.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!