Makelaars in Achtmaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Achtmaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Achtmaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Achtmaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Achtmaal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Achtmaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Achtmaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 588.000
 • Gemiddelde verkooptijd 78
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 46.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Achtmaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Achtmaal

In Achtmaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 46.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Achtmaal.

Bij de verkoop van een huis in Achtmaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 172 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Achtmaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Achtmaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 588.000.

Het meest voorkomende energielabel in Achtmaal is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Achtmaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Achtmaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Achtmaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Achtmaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Hassel Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Achtmaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Achtmaal.

Populaire buurten in Achtmaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Achtmaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Achtmaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Achtmaal

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 689.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Achtmaal

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Achtmaal

In Achtmaal zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Van Hassel Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Achtmaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Goirkesstraat 1 A Van Hassel Makelaars o.g. € 1.050.000
Marienvillestraat 1 A Van Hassel Makelaars o.g. € 895.000
Lepelstraat 13 Van Hassel Makelaars o.g. € 775.000
Aartsberg 2 Vermeeren Makelaardij B.V. € 740.000
Kraaiheuvelstraat 8 Van Hassel Makelaars o.g. € 699.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Achtmaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Achtmaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Achtmaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Achtmaal.

Wat kost een makelaar in Achtmaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Achtmaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Achtmaal van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Achtmaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Achtmaal zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Achtmaal?

+

De meest verkopende makelaar van Achtmaal is Van Hassel Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Achtmaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Achtmaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Achtmaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Achtmaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!