Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs

Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in St. Willebrord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -147.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs verkoopt

Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in St. Willebrord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
St. Willebrord 8 € 411.000
Sprundel 5 € 408.000
Rucphen 1 € 275.000
Zevenbergen 1 € 289.000

Type woningen die Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
53%
2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
13%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs

Wat kost Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs actief?

+

Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in St. Willebrord, Sprundel, Rucphen en Zevenbergen.

In welk prijssegment is Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs actief?

+

Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in St. Willebrord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van St. Willebrord en vergelijkbaar is aan Van De Kasteele Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!