Makelaars in Rijsbergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijsbergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Rijsbergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijsbergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rijsbergen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijsbergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rijsbergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijsbergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijsbergen

In Rijsbergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 540.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijsbergen.

Bij de verkoop van een huis in Rijsbergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 540.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijsbergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijsbergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 493.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijsbergen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijsbergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijsbergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijsbergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijsbergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Hassel Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijsbergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijsbergen.

Populaire buurten in Rijsbergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijsbergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijsbergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rijsbergen

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Verspreide huizen in het Westen

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 819.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen in het Oosten

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 670.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Rijsbergen

In Rijsbergen zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Van Hassel Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijsbergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ettenseweg 61 TQ Makelaars € 925.000
Pater Taksweg 2 Schalk Makelaardij € 875.000
Moer-Heiningbaan 4 Schalk Makelaardij € 875.000
Ettenseweg 63 a Van Tetering Makelaardij € 799.000
Oekelseheidestraat 2 Van Hassel Makelaars o.g. € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijsbergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijsbergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Rijsbergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijsbergen.

Wat kost een makelaar in Rijsbergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijsbergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijsbergen van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijsbergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijsbergen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijsbergen?

+

De meest verkopende makelaar van Rijsbergen is Van Hassel Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijsbergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijsbergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijsbergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijsbergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!