vanDaan Makelaardij

vanDaan Makelaardij is een makelaar gevestigd in Etten-Leur. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt vanDaan Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. vanDaan Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Etten-Leur en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van vanDaan Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties vanDaan Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -151.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over vanDaan Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar vanDaan Makelaardij verkoopt

vanDaan Makelaardij is het meeste actief in Etten-Leur. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar vanDaan Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt vanDaan Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Etten-Leur 15 € 405.000
Groningen 1 € 300.000
Wijchen 1 € 325.000
Abcoude 1 € 750.000

Type woningen die vanDaan Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat vanDaan Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat vanDaan Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
17%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
hoekwoning
8%
maisonnette
8%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
4%
geschakelde woning
4%
portiekflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in vanDaan Makelaardij

Wat kost vanDaan Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van vanDaan Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer vanDaan Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is vanDaan Makelaardij actief?

+

vanDaan Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Etten-Leur, Groningen, Wijchen en Abcoude.

In welk prijssegment is vanDaan Makelaardij actief?

+

vanDaan Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar vanDaan Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 414.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Etten-Leur

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Etten-Leur en vergelijkbaar is aan vanDaan Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!