Vermunt Makelaardij B.V.

Vermunt Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vermunt Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vermunt Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vermunt Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vermunt Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -59.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Vermunt Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vermunt Makelaardij B.V. verkoopt

Vermunt Makelaardij B.V. is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vermunt Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vermunt Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 49 € 348.000
Wouw 3 € 508.000
Utrecht 2 € 292.000
Zegge 2 € 387.000
Losser 1 € 185.000

Type woningen die Vermunt Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vermunt Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vermunt Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
vrijstaande woning
24%
2 onder 1 kapwoning
18%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%
portiekflat
6%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
maisonnette
3%
galerijflat
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vermunt Makelaardij B.V.

Wat kost Vermunt Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vermunt Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vermunt Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Vermunt Makelaardij B.V. actief?

+

Vermunt Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Wouw, Utrecht, Zegge en Losser.

In welk prijssegment is Vermunt Makelaardij B.V. actief?

+

Vermunt Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vermunt Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 357.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan Vermunt Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!