Makelaars in Nispen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nispen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Nispen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nispen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nispen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nispen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nispen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nispen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nispen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nispen

In Nispen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 309.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 11.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nispen.

Bij de verkoop van een huis in Nispen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 309.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nispen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nispen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 417.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nispen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nispen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nispen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nispen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nispen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Neeskens Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nispen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nispen.

 • Baas Makelaardij

  2. Baas Makelaardij

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  1
 • Heijblom Makelaardij

  3. Heijblom Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  1
 • De Rooy Makelaardij

  4. De Rooy Makelaardij

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • C&R Makelaars

  5. C&R Makelaars

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nispen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nispen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nispen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nispen

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Nispen

In Nispen zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Neeskens Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nispen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Lind 25 Heijblom Makelaardij € 685.000
Oostmoer 32 Neeskens Makelaars € 639.000
De Lind 7 Van Leer Makelaardij € 525.000
Adelaarstraat 52 Vermunt Makelaardij B.V. € 450.000
Prins Bernhardstraat 4 In de Roos Makelaardij € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nispen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nispen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Nispen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nispen.

Wat kost een makelaar in Nispen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nispen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nispen van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nispen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nispen zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nispen?

+

De meest verkopende makelaar van Nispen is Neeskens Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nispen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nispen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nispen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nispen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!