C&R Makelaars

C&R Makelaars is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt C&R Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. C&R Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van C&R Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties C&R Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 100
Meer informatie over C&R Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar C&R Makelaars verkoopt

C&R Makelaars is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar C&R Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt C&R Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 85 € 338.000
Wouw 5 € 340.000
Etten-Leur 2 € 362.000
Nispen 2 € 490.000
Fijnaart 1 € 195.000

Type woningen die C&R Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat C&R Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat C&R Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
11%
halfvrijstaande woning
6%
eindwoning
4%
portiekwoning
4%
benedenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in C&R Makelaars

Wat kost C&R Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van C&R Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer C&R Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is C&R Makelaars actief?

+

C&R Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Wouw, Etten-Leur, Nispen en Fijnaart.

In welk prijssegment is C&R Makelaars actief?

+

C&R Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar C&R Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan C&R Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!