Van Meer Makelaars B.V.

Van Meer Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Oudenbosch. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Meer Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Meer Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oudenbosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Meer Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Meer Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
  • Gemiddelde verkooptijd 99
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -143.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Van Meer Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Meer Makelaars B.V. verkoopt

Van Meer Makelaars B.V. is het meeste actief in Oudenbosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Meer Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Meer Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oudenbosch 20 € 385.000
Bergen op Zoom 1 € 250.000
Wouw 1 € 375.000
Zegge 1 € 445.000
Standdaarbuiten 1 € 425.000

Type woningen die Van Meer Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Meer Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Meer Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
14%
geschakelde woning
14%
halfvrijstaande woning
7%
hoekwoning
7%
benedenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Meer Makelaars B.V.

Wat kost Van Meer Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Meer Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Meer Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Meer Makelaars B.V. actief?

+

Van Meer Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oudenbosch, Bergen op Zoom, Wouw, Zegge en Standdaarbuiten.

In welk prijssegment is Van Meer Makelaars B.V. actief?

+

Van Meer Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Meer Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 383.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oudenbosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oudenbosch en vergelijkbaar is aan Van Meer Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!