Makelaars in Klein Zundert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Klein Zundert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Klein Zundert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Klein Zundert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Klein-Zundert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Klein Zundert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Klein Zundert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Klein Zundert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Klein Zundert

In Klein Zundert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Klein Zundert.

Bij de verkoop van een huis in Klein Zundert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Klein Zundert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Klein Zundert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Klein Zundert is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Klein Zundert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Klein Zundert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Klein Zundert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Klein Zundert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Hassel Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Klein Zundert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Klein Zundert.

Populaire buurten in Klein Zundert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Klein Zundert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Klein Zundert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Klein-Zundert

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 436.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Verspreide huizen Klein-Zundert

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 583.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Klein Zundert

In Klein Zundert zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Van Hassel Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Klein Zundert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bloemenstee 25 Schalk Makelaardij € 750.000
Palmbosstraat 2 Van Hassel Makelaars o.g. € 675.000
Zandweide 23 Van Hassel Makelaars o.g. € 595.000
Rucphenseweg 23 a Vermeeren Makelaardij B.V. € 550.000
Weidepracht 1 Van Hassel Makelaars o.g. € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Klein Zundert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Klein Zundert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Klein Zundert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Klein Zundert.

Wat kost een makelaar in Klein Zundert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Klein Zundert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Klein Zundert van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Klein Zundert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Klein Zundert zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Klein Zundert?

+

De meest verkopende makelaar van Klein Zundert is Van Hassel Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Klein Zundert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Klein Zundert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Klein Zundert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Klein Zundert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!