Makelaars in Steenbergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Steenbergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Steenbergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Steenbergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Steenbergen-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Steenbergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Steenbergen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Steenbergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 525.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Steenbergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Steenbergen

In Steenbergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 341.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Steenbergen.

Bij de verkoop van een huis in Steenbergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 341.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Steenbergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Steenbergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 525.000.

Het meest voorkomende energielabel in Steenbergen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Steenbergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Steenbergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Steenbergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Steenbergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Buuron & Kuipers Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Steenbergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Steenbergen.

Populaire buurten in Steenbergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Steenbergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Steenbergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Steenbergen-Zuid

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  39
 • 2. Steenbergen-Centrum

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  26
 • 3. Steenbergen-Noord

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  18
 • 4. Kruislandse polders

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 935.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Welberg

  Verkooptijd
  136 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.175.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Steenbergen

In Steenbergen zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Buuron & Kuipers Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Steenbergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Welbergsedijk 23 Buuron & Kuipers Makelaars € 1.175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steenbergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Steenbergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Steenbergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Steenbergen.

Wat kost een makelaar in Steenbergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Steenbergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Steenbergen van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Steenbergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Steenbergen zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Steenbergen?

+

De meest verkopende makelaar van Steenbergen is Buuron & Kuipers Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Steenbergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Steenbergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Steenbergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Steenbergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!