De VIERWINDEN makelaardij

De VIERWINDEN makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De VIERWINDEN makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De VIERWINDEN makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De VIERWINDEN makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De VIERWINDEN makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over De VIERWINDEN makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De VIERWINDEN makelaardij verkoopt

De VIERWINDEN makelaardij is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De VIERWINDEN makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De VIERWINDEN makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen op Zoom 23 € 285.000
Halsteren 2 € 714.000
Sint-Annaland 1 € 330.000
Tholen 1 € 329.000
Hoogerheide 1 € 379.000

Type woningen die De VIERWINDEN makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De VIERWINDEN makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De VIERWINDEN makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
2 onder 1 kapwoning
19%
galerijflat
11%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
7%
eindwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De VIERWINDEN makelaardij

Wat kost De VIERWINDEN makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De VIERWINDEN makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De VIERWINDEN makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De VIERWINDEN makelaardij actief?

+

De VIERWINDEN makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen op Zoom, Halsteren, Sint-Annaland, Tholen en Hoogerheide.

In welk prijssegment is De VIERWINDEN makelaardij actief?

+

De VIERWINDEN makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De VIERWINDEN makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan De VIERWINDEN makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!