Makelaars in Hoogerheide

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogerheide, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Hoogerheide. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogerheide helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogerheide.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogerheide zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogerheide afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 62
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogerheide
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogerheide

In Hoogerheide is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 400.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogerheide.

Bij de verkoop van een huis in Hoogerheide is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 400.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogerheide. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogerheide weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 377.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogerheide is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogerheide. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogerheide

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogerheide? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogerheide. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WOONHUIS Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogerheide, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogerheide.

Populaire buurten in Hoogerheide

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogerheide? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogerheide. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogerheide

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  44
 • 2. Hoogerheide-Noord

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. Verspreide huizen Hoogerheide

  Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.300.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hoogerheide

In Hoogerheide zijn de afgelopen maand 62 woningen verkocht. Makelaar WOONHUIS Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogerheide.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Huijbergseweg 140 Leest Makelaardij € 1.300.000
Garry Horselaan 4 Grosfeld makelaardij € 635.000
Doelstraat 13 ViaOns Makelaardij € 625.000
Cameronlaan 10 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 589.000
Raadhuisstraat 58 Ilse Vastgoed € 585.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogerheide

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogerheide?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Hoogerheide. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogerheide.

Wat kost een makelaar in Hoogerheide?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogerheide is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogerheide van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogerheide?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogerheide zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogerheide?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogerheide is WOONHUIS Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogerheide zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogerheide?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogerheide aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogerheide.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!