Makelaars in Huijbergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Huijbergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Huijbergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Huijbergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Huijbergen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Huijbergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Huijbergen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Huijbergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Huijbergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Huijbergen

In Huijbergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 284.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Huijbergen.

Bij de verkoop van een huis in Huijbergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 284.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Huijbergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Huijbergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 520.000.

Het meest voorkomende energielabel in Huijbergen is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Huijbergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Huijbergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Huijbergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Huijbergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ilse Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Huijbergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Huijbergen.

Populaire buurten in Huijbergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Huijbergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Huijbergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Huijbergen

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Eiland

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Huijbergen

In Huijbergen zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Ilse Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Huijbergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kloosterdreef 14 Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. € 769.000
Abdijlaan 3 Ilse Vastgoed € 725.000
Lissefortven 1 a Noortje van der Maat Makelaardij € 549.000
Staartsestraat 29 Van Kaam Makelaardij o.z. € 449.000
Lissefortven 14 De Makelaardije B.V. € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Huijbergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Huijbergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Huijbergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Huijbergen.

Wat kost een makelaar in Huijbergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Huijbergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Huijbergen van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Huijbergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Huijbergen zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Huijbergen?

+

De meest verkopende makelaar van Huijbergen is Ilse Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Huijbergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Huijbergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Huijbergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Huijbergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!