Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv

Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv is een makelaar gevestigd in Woensdrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woensdrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 272.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv verkoopt

Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv is het meeste actief in Woensdrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woensdrecht 1 € 195.000
Putte 1 € 410.000
Hoogerheide 1 € 210.000

Type woningen die Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv

Wat kost Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv actief?

+

Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woensdrecht, Putte en Hoogerheide.

In welk prijssegment is Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv actief?

+

Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 272.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woensdrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woensdrecht en vergelijkbaar is aan Geers Makelaardij en Taxatiebureau bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!