Pierre Belde Makelaardij

Pierre Belde Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pierre Belde Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Pierre Belde Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergen op Zoom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pierre Belde Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Pierre Belde Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 329.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Pierre Belde Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Pierre Belde Makelaardij verkoopt

Pierre Belde Makelaardij is het meeste actief in Bergen op Zoom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pierre Belde Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pierre Belde Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergen op Zoom 11 € 314.000
Halsteren 1 € 489.000

Type woningen die Pierre Belde Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pierre Belde Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pierre Belde Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
69%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pierre Belde Makelaardij

Wat kost Pierre Belde Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pierre Belde Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pierre Belde Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Pierre Belde Makelaardij actief?

+

Pierre Belde Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergen op Zoom en Halsteren.

In welk prijssegment is Pierre Belde Makelaardij actief?

+

Pierre Belde Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pierre Belde Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 329.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergen op Zoom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergen op Zoom en vergelijkbaar is aan Pierre Belde Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!