Van de Wiel Makelaardij BV

Van de Wiel Makelaardij BV is een makelaar gevestigd in Prinsenbeek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van de Wiel Makelaardij BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van de Wiel Makelaardij BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Prinsenbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Wiel Makelaardij BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Wiel Makelaardij BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 526.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 95.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Van de Wiel Makelaardij BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van de Wiel Makelaardij BV verkoopt

Van de Wiel Makelaardij BV is het meeste actief in Prinsenbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Wiel Makelaardij BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Wiel Makelaardij BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Prinsenbeek 38 € 573.000
Breda 16 € 433.000
Etten-Leur 1 € 269.000
Oosterhout 1 € 490.000

Type woningen die Van de Wiel Makelaardij BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Wiel Makelaardij BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Wiel Makelaardij BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
24%
galerijflat
5%
hoekwoning
5%
eindwoning
4%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Wiel Makelaardij BV

Wat kost Van de Wiel Makelaardij BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Wiel Makelaardij BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Wiel Makelaardij BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Van de Wiel Makelaardij BV actief?

+

Van de Wiel Makelaardij BV heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur en Oosterhout.

In welk prijssegment is Van de Wiel Makelaardij BV actief?

+

Van de Wiel Makelaardij BV is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Wiel Makelaardij BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 526.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Prinsenbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Prinsenbeek en vergelijkbaar is aan Van de Wiel Makelaardij BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!