H&S Makelaardij

H&S Makelaardij is een makelaar gevestigd in Prinsenbeek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt H&S Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. H&S Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Prinsenbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van H&S Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties H&S Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over H&S Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar H&S Makelaardij verkoopt

H&S Makelaardij is het meeste actief in Prinsenbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar H&S Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt H&S Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Prinsenbeek 21 € 573.000
Breda 10 € 391.000
Etten-Leur 3 € 413.000
Bavel 1 € 415.000

Type woningen die H&S Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat H&S Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat H&S Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
24%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
12%
galerijflat
10%
benedenwoning
5%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in H&S Makelaardij

Wat kost H&S Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van H&S Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer H&S Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is H&S Makelaardij actief?

+

H&S Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur en Bavel.

In welk prijssegment is H&S Makelaardij actief?

+

H&S Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar H&S Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 503.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Prinsenbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Prinsenbeek en vergelijkbaar is aan H&S Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!