Makelaars in Babyloniënbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Babyloniënbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Babyloniënbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Babyloniënbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Babyloninbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Babyloniënbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Babyloniënbroek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Babyloniënbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 602.000
 • Gemiddelde verkooptijd 82
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 182.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Babyloniënbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Babyloniënbroek

In Babyloniënbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 725.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 182.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Babyloniënbroek.

Bij de verkoop van een huis in Babyloniënbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 162 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 725.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Babyloniënbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Babyloniënbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 602.000.

Het meest voorkomende energielabel in Babyloniënbroek is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Babyloniënbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Babyloniënbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Babyloniënbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Babyloniënbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaJoop Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Babyloniënbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Babyloniënbroek.

 • De Makelaars van Altena

  2. De Makelaars van Altena

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 577.000
  Woningen verkocht
  2
 • J2 Makelaardij

  3. J2 Makelaardij

  Verkooptijd
  258 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hofstede Makelaardij

  4. Hofstede Makelaardij

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 780.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Babyloniënbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Babyloniënbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Babyloniënbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Babyloninbroek

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 577.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Babyloninbroek

  Verkooptijd
  6 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Babyloniënbroek

In Babyloniënbroek zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar ViaJoop Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Babyloniënbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hillsestraat 19 a Hofstede Makelaardij € 780.000
Hillsestraat 33 B De Makelaars van Altena € 725.000
Broeksestraat 24 J2 Makelaardij € 725.000
Hillsestraat 3 b ViaJoop Makelaardij € 585.000
Broeksestraat 30 De Makelaars van Altena € 429.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Babyloniënbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Babyloniënbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Babyloniënbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Babyloniënbroek.

Wat kost een makelaar in Babyloniënbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Babyloniënbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Babyloniënbroek van € 6.000 tot € 7.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Babyloniënbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Babyloniënbroek zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Babyloniënbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Babyloniënbroek is ViaJoop Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Babyloniënbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Babyloniënbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Babyloniënbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Babyloniënbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!