van Geffen Makelaardij

van Geffen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Gorinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt van Geffen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. van Geffen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gorinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van van Geffen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij van Geffen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties van Geffen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -216.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over van Geffen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar van Geffen Makelaardij verkoopt

van Geffen Makelaardij is het meeste actief in Gorinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar van Geffen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt van Geffen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gorinchem 5 € 415.000
Sleeuwijk 1 € 719.000
Arkel 1 € 495.000
Oss 1 € 275.000

Type woningen die van Geffen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat van Geffen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat van Geffen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
galerijflat
13%
halfvrijstaande woning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in van Geffen Makelaardij

Wat kost van Geffen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van van Geffen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer van Geffen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is van Geffen Makelaardij actief?

+

van Geffen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gorinchem, Sleeuwijk, Arkel en Oss.

In welk prijssegment is van Geffen Makelaardij actief?

+

van Geffen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar van Geffen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gorinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gorinchem en vergelijkbaar is aan van Geffen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!