Groeneveld Makelaars

Groeneveld Makelaars is een makelaar gevestigd in Gorinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Groeneveld Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Groeneveld Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gorinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groeneveld Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groeneveld Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 82
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -116.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Groeneveld Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Groeneveld Makelaars verkoopt

Groeneveld Makelaars is het meeste actief in Gorinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groeneveld Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groeneveld Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gorinchem 15 € 400.000

Type woningen die Groeneveld Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groeneveld Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groeneveld Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
20%
galerijflat
20%
tussenwoning
20%
hoekwoning
13%
portiekflat
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groeneveld Makelaars

Wat kost Groeneveld Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groeneveld Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groeneveld Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Groeneveld Makelaars actief?

+

Groeneveld Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Gorinchem.

In welk prijssegment is Groeneveld Makelaars actief?

+

Groeneveld Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groeneveld Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gorinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gorinchem en vergelijkbaar is aan Groeneveld Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!