Waterpoort Makelaars B.V.

Waterpoort Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Gorinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Waterpoort Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Waterpoort Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gorinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Waterpoort Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Waterpoort Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -48.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Waterpoort Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Waterpoort Makelaars B.V. verkoopt

Waterpoort Makelaars B.V. is het meeste actief in Gorinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Waterpoort Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Waterpoort Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gorinchem 7 € 314.000
Sliedrecht 2 € 355.000
Heiloo 1 € 519.000
Schelluinen 1 € 215.000
Hoogblokland 1 € 660.000

Type woningen die Waterpoort Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Waterpoort Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Waterpoort Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
portiekflat
22%
geschakelde woning
11%
vrijstaande woning
11%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%
galerijflat
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waterpoort Makelaars B.V.

Wat kost Waterpoort Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Waterpoort Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Waterpoort Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Waterpoort Makelaars B.V. actief?

+

Waterpoort Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gorinchem, Sliedrecht, Heiloo, Schelluinen en Hoogblokland.

In welk prijssegment is Waterpoort Makelaars B.V. actief?

+

Waterpoort Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Waterpoort Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 398.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gorinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gorinchem en vergelijkbaar is aan Waterpoort Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!