Makelaars in Hoogblokland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogblokland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Hoogblokland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogblokland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogblokland-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogblokland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoogblokland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoogblokland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogblokland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogblokland

In Hoogblokland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 485.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogblokland.

Bij de verkoop van een huis in Hoogblokland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 485.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogblokland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogblokland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogblokland is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogblokland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogblokland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogblokland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogblokland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogblokland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogblokland.

Populaire buurten in Hoogblokland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogblokland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogblokland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogblokland-Dorp

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Hoogblokland-Noord

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hoogblokland

In Hoogblokland zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogblokland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Onderweg 11 Kool & Van den Toren Makelaardij € 629.000
Dorpsweg 123 Overduin Makelaardij € 575.000
Dorpsweg 10 leuk! makelaars € 519.000
't Hoekje 4 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 325.000
Boterbloemstraat 10 Hofstede Makelaardij € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogblokland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogblokland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Hoogblokland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogblokland.

Wat kost een makelaar in Hoogblokland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogblokland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogblokland van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogblokland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogblokland zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogblokland?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogblokland is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogblokland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogblokland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogblokland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogblokland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!