Bink & Partners Makelaardij

Bink & Partners Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bink & Partners Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bink & Partners Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bink & Partners Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bink & Partners Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bink & Partners Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 282.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -193.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Bink & Partners Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bink & Partners Makelaardij verkoopt

Bink & Partners Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bink & Partners Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bink & Partners Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dongen 1 € 393.000
Tilburg 1 € 295.000
Dorst 1 € 375.000
Vlaardingen 1 € 197.000
Zevenbergschen Hoek 1 € 300.000

Type woningen die Bink & Partners Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bink & Partners Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bink & Partners Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
13%
galerijflat
13%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bink & Partners Makelaardij

Wat kost Bink & Partners Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bink & Partners Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bink & Partners Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Bink & Partners Makelaardij actief?

+

Bink & Partners Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dongen, Tilburg, Dorst, Vlaardingen en Zevenbergschen Hoek.

In welk prijssegment is Bink & Partners Makelaardij actief?

+

Bink & Partners Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bink & Partners Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 282.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Bink & Partners Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!