Makelaars in Loon op Zand

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Loon op Zand, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Loon op Zand. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Loon op Zand helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Molenwijk (noord).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Loon op Zand zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Loon op Zand afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 474.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 140.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Loon op Zand
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Loon op Zand

In Loon op Zand is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 497.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 140.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Loon op Zand.

Bij de verkoop van een huis in Loon op Zand is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 497.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Loon op Zand. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Loon op Zand weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 474.000.

Het meest voorkomende energielabel in Loon op Zand is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Loon op Zand. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Loon op Zand

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Loon op Zand? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Loon op Zand. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Timmermans Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Loon op Zand, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Loon op Zand.

Populaire buurten in Loon op Zand

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Loon op Zand? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Loon op Zand. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Molenwijk (noord)

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Oud-Loon

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Molenwijk (zuid)

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  9
 • 4. Oost-Loon

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Bergeind

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Loon op Zand

In Loon op Zand zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Timmermans Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Loon op Zand.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stellingmolenstraat 16 Timmermans Makelaardij € 1.000.000
Kraanven 12 Lelieveld Makelaardij € 950.000
Ecliptica 6 Allround Makelaardij € 825.000
Orion 32 Timmermans Makelaardij € 695.000
Tamboerstraat 3 KIN Makelaars € 600.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loon op Zand

Hoeveel makelaars zijn er actief in Loon op Zand?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Loon op Zand. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Loon op Zand.

Wat kost een makelaar in Loon op Zand?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Loon op Zand is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Loon op Zand van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Loon op Zand?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Loon op Zand zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Loon op Zand?

+

De meest verkopende makelaar van Loon op Zand is Timmermans Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Loon op Zand zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Loon op Zand?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Loon op Zand aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Loon op Zand.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!