Essentieel Wonen Makelaars

Essentieel Wonen Makelaars is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Essentieel Wonen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Essentieel Wonen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Essentieel Wonen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Essentieel Wonen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Essentieel Wonen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Essentieel Wonen Makelaars verkoopt

Essentieel Wonen Makelaars is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Essentieel Wonen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Essentieel Wonen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 5 € 293.000
Haaren 4 € 520.000
Eindhoven 3 € 361.000
Goirle 2 € 479.000
Breda 2 € 131.000

Type woningen die Essentieel Wonen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Essentieel Wonen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Essentieel Wonen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
portiekwoning
20%
vrijstaande woning
13%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
galerijflat
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Essentieel Wonen Makelaars

Wat kost Essentieel Wonen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Essentieel Wonen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Essentieel Wonen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Essentieel Wonen Makelaars actief?

+

Essentieel Wonen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch, Haaren, Eindhoven, Goirle en Breda.

In welk prijssegment is Essentieel Wonen Makelaars actief?

+

Essentieel Wonen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Essentieel Wonen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan Essentieel Wonen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!