Sol Makelaardij

Sol Makelaardij is een makelaar gevestigd in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sol Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Sol Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Son en Breugel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sol Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sol Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 144.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Sol Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Sol Makelaardij verkoopt

Sol Makelaardij is het meeste actief in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sol Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sol Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Son en Breugel 24 € 505.000
Eindhoven 2 € 475.000
Zwolle 1 € 645.000
Medemblik 1 € 425.000
Amsterdam 1 € 335.000

Type woningen die Sol Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sol Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sol Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
16%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde woning
7%
portiekflat
7%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sol Makelaardij

Wat kost Sol Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sol Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sol Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Sol Makelaardij actief?

+

Sol Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Son en Breugel, Eindhoven, Zwolle, Medemblik en Amsterdam.

In welk prijssegment is Sol Makelaardij actief?

+

Sol Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sol Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Son en Breugel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Son en Breugel en vergelijkbaar is aan Sol Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!