Arnout Verheij Woningmakelaardij

Arnout Verheij Woningmakelaardij is een makelaar gevestigd in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arnout Verheij Woningmakelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Arnout Verheij Woningmakelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Son en Breugel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arnout Verheij Woningmakelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Arnout Verheij Woningmakelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Arnout Verheij Woningmakelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 621.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Arnout Verheij Woningmakelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Arnout Verheij Woningmakelaardij verkoopt

Arnout Verheij Woningmakelaardij is het meeste actief in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arnout Verheij Woningmakelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arnout Verheij Woningmakelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Son en Breugel 5 € 692.000
Eindhoven 3 € 503.000

Type woningen die Arnout Verheij Woningmakelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arnout Verheij Woningmakelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arnout Verheij Woningmakelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
vrijstaande woning
43%
penthouse
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arnout Verheij Woningmakelaardij

Wat kost Arnout Verheij Woningmakelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arnout Verheij Woningmakelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arnout Verheij Woningmakelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is Arnout Verheij Woningmakelaardij actief?

+

Arnout Verheij Woningmakelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Son en Breugel en Eindhoven.

In welk prijssegment is Arnout Verheij Woningmakelaardij actief?

+

Arnout Verheij Woningmakelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arnout Verheij Woningmakelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 621.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Son en Breugel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Son en Breugel en vergelijkbaar is aan Arnout Verheij Woningmakelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!