Vollenbroek Makelaars

Vollenbroek Makelaars is een makelaar gevestigd in Nuenen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vollenbroek Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vollenbroek Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nuenen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vollenbroek Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vollenbroek Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vollenbroek Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 901.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Vollenbroek Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Vollenbroek Makelaars verkoopt

Vollenbroek Makelaars is het meeste actief in Nuenen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vollenbroek Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vollenbroek Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Son en Breugel 3 € 1.015.000
Eindhoven 2 € 695.000
Helmond 1 € 1.195.000
Veldhoven 1 € 675.000

Type woningen die Vollenbroek Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vollenbroek Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vollenbroek Makelaars het meeste verkoopt is maisonnette.

maisonnette
33%
vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vollenbroek Makelaars

Wat kost Vollenbroek Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vollenbroek Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vollenbroek Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.500 en de € 6.800.

Waar is Vollenbroek Makelaars actief?

+

Vollenbroek Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Son en Breugel, Eindhoven, Helmond en Veldhoven.

In welk prijssegment is Vollenbroek Makelaars actief?

+

Vollenbroek Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vollenbroek Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 901.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nuenen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nuenen en vergelijkbaar is aan Vollenbroek Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!