By Stabèl Vastgoed Makelaardij

By Stabèl Vastgoed Makelaardij is een makelaar gevestigd in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt By Stabèl Vastgoed Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. By Stabèl Vastgoed Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Son en Breugel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van By Stabèl Vastgoed Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties By Stabèl Vastgoed Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -105.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over By Stabèl Vastgoed Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar By Stabèl Vastgoed Makelaardij verkoopt

By Stabèl Vastgoed Makelaardij is het meeste actief in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar By Stabèl Vastgoed Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt By Stabèl Vastgoed Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Son en Breugel 4 € 488.000
Geldrop 3 € 351.000
Eindhoven 2 € 570.000
Helmond 2 € 363.000
Asten 1 € 275.000

Type woningen die By Stabèl Vastgoed Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat By Stabèl Vastgoed Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat By Stabèl Vastgoed Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
27%
tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
18%
eindwoning
9%
geschakelde woning
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in By Stabèl Vastgoed Makelaardij

Wat kost By Stabèl Vastgoed Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van By Stabèl Vastgoed Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer By Stabèl Vastgoed Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is By Stabèl Vastgoed Makelaardij actief?

+

By Stabèl Vastgoed Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Son en Breugel, Geldrop, Eindhoven, Helmond en Asten.

In welk prijssegment is By Stabèl Vastgoed Makelaardij actief?

+

By Stabèl Vastgoed Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar By Stabèl Vastgoed Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Son en Breugel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Son en Breugel en vergelijkbaar is aan By Stabèl Vastgoed Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!