Van Roon Makelaardij & Taxaties

Van Roon Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Roon Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Roon Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Son en Breugel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Roon Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Roon Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Van Roon Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Roon Makelaardij & Taxaties verkoopt

Van Roon Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Son en Breugel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Roon Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Roon Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Son en Breugel 18 € 428.000
Eindhoven 3 € 338.000
Oost West en Middelbeers 1 € 375.000

Type woningen die Van Roon Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Roon Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Roon Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
26%
hoekwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
portiekflat
8%
vrijstaande woning
8%
geschakelde woning
5%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Roon Makelaardij & Taxaties

Wat kost Van Roon Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Roon Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Roon Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Van Roon Makelaardij & Taxaties actief?

+

Van Roon Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Son en Breugel, Eindhoven en Oost West en Middelbeers.

In welk prijssegment is Van Roon Makelaardij & Taxaties actief?

+

Van Roon Makelaardij & Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Roon Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Son en Breugel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Son en Breugel en vergelijkbaar is aan Van Roon Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!