Makelaars in Sint-Oedenrode

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint-Oedenrode, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Sint-Oedenrode. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint-Oedenrode helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eerschot.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint-Oedenrode zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint-Oedenrode afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -202.000
 • Aantal transacties 92
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint-Oedenrode
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 433.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -202.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint-Oedenrode.

Bij de verkoop van een huis in Sint-Oedenrode is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 433.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint-Oedenrode. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint-Oedenrode weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 511.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint-Oedenrode is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint-Oedenrode. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint-Oedenrode

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint-Oedenrode? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint-Oedenrode. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint-Oedenrode, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint-Oedenrode.

Populaire buurten in Sint-Oedenrode

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint-Oedenrode? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint-Oedenrode. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eerschot

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Sint-Oedenrode Centrum Zuid

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 576.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Nijnsel

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  13
 • 4. Kienehoef Zuid

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Sint-Oedenrode Centrum Noord

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode zijn de afgelopen maand 92 woningen verkocht. Makelaar De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint-Oedenrode.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eerschotsestraat 29 DE KONING MAKELAARDIJ € 996.000
Lieshoutseweg 31 a De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar € 899.000
Strobolse Heidesteeg 2 Van Santvoort Makelaars € 895.000
Populierenlaan 59 De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar € 895.000
Mater Lemmensstraat 9 Makelaarsland € 885.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint-Oedenrode

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint-Oedenrode?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Sint-Oedenrode. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint-Oedenrode.

Wat kost een makelaar in Sint-Oedenrode?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint-Oedenrode is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint-Oedenrode van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint-Oedenrode?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint-Oedenrode zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint-Oedenrode?

+

De meest verkopende makelaar van Sint-Oedenrode is De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint-Oedenrode zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint-Oedenrode?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint-Oedenrode aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint-Oedenrode.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!