VAN DEN BERG MAKELAARDIJ

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VAN DEN BERG MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VAN DEN BERG MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sint-Oedenrode en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VAN DEN BERG MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij VAN DEN BERG MAKELAARDIJ zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties VAN DEN BERG MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 562.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over VAN DEN BERG MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar VAN DEN BERG MAKELAARDIJ verkoopt

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ is het meeste actief in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VAN DEN BERG MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VAN DEN BERG MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint-Oedenrode 8 € 588.000
Schijndel 2 € 460.000

Type woningen die VAN DEN BERG MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VAN DEN BERG MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VAN DEN BERG MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
30%
hoekwoning
10%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VAN DEN BERG MAKELAARDIJ

Wat kost VAN DEN BERG MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VAN DEN BERG MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VAN DEN BERG MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is VAN DEN BERG MAKELAARDIJ actief?

+

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint-Oedenrode en Schijndel.

In welk prijssegment is VAN DEN BERG MAKELAARDIJ actief?

+

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VAN DEN BERG MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 562.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sint-Oedenrode

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sint-Oedenrode en vergelijkbaar is aan VAN DEN BERG MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!