Makelaars in Liempde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Liempde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Liempde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Liempde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Liempde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Liempde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Liempde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 136.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Liempde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Liempde

In Liempde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 532.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 136.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Liempde.

Bij de verkoop van een huis in Liempde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 180 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 532.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Liempde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Liempde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 510.000.

Het meest voorkomende energielabel in Liempde is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Liempde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Liempde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Liempde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Liempde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tijn Maas Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Liempde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Liempde.

 • Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 474.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  140 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 640.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 579.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Liempde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Liempde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Liempde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Liempde

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Liempde

In Liempde zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Tijn Maas Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Liempde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Krollerbocht 40 Viermakelaars € 725.000
Vendelstraat 5 VDH Wonen Makelaardij € 689.000
Boxtelseweg 67 DE KONING MAKELAARDIJ € 640.000
Bergstraat 22 RE/MAX Optimus Makelaars € 630.000
Heidonk 16 Nuyens Makelaars € 599.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Liempde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Liempde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Liempde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Liempde.

Wat kost een makelaar in Liempde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Liempde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Liempde van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Liempde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Liempde zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Liempde?

+

De meest verkopende makelaar van Liempde is Tijn Maas Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Liempde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Liempde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Liempde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Liempde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!