Best Housing

Best Housing is een makelaar gevestigd in Best. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Best Housing hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Best Housing is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Best en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Best Housing. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Best Housing in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -686.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Best Housing
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Best Housing verkoopt

Best Housing is het meeste actief in Best. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Best Housing woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Best Housing ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Best 18 € 436.000
Uden 1 € 319.000
Veghel 1 € 299.000

Type woningen die Best Housing verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Best Housing diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Best Housing het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
25%
eindwoning
13%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Best Housing

Wat kost Best Housing bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Best Housing voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Best Housing je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Best Housing actief?

+

Best Housing heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Best, Uden en Veghel.

In welk prijssegment is Best Housing actief?

+

Best Housing is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Best Housing actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 423.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Best

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Best en vergelijkbaar is aan Best Housing. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!