WOUTERS MAKELAARDIJ

WOUTERS MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Schijndel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WOUTERS MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WOUTERS MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schijndel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WOUTERS MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WOUTERS MAKELAARDIJ zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WOUTERS MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over WOUTERS MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar WOUTERS MAKELAARDIJ verkoopt

WOUTERS MAKELAARDIJ is het meeste actief in Schijndel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WOUTERS MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WOUTERS MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schijndel 2 € 392.000

Type woningen die WOUTERS MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WOUTERS MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WOUTERS MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
eindwoning
33%
geschakelde woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WOUTERS MAKELAARDIJ

Wat kost WOUTERS MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WOUTERS MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WOUTERS MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is WOUTERS MAKELAARDIJ actief?

+

WOUTERS MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Schijndel.

In welk prijssegment is WOUTERS MAKELAARDIJ actief?

+

WOUTERS MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WOUTERS MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schijndel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schijndel en vergelijkbaar is aan WOUTERS MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!