Makelaars in Stokkum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stokkum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Stokkum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stokkum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stokkum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stokkum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Stokkum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Stokkum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 312.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stokkum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stokkum

In Stokkum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Stokkum.

Bij de verkoop van een huis in Stokkum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stokkum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stokkum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 312.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stokkum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stokkum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stokkum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stokkum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stokkum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hengevelt Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Stokkum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stokkum.

Populaire buurten in Stokkum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stokkum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stokkum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stokkum

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Stokkum

In Stokkum zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Hengevelt Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Stokkum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pastoor van Sonsbeeckstr 13 Hengevelt Makelaardij € 398.000
Pastoor van Sonsbeeckstr 19 Makelaardij Oude IJssel € 350.000
Gildestraat 12 Hengevelt Makelaardij € 274.000
Eltenseweg 7 B Hengevelt Makelaardij € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stokkum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stokkum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Stokkum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stokkum.

Wat kost een makelaar in Stokkum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stokkum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stokkum van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stokkum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stokkum zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stokkum?

+

De meest verkopende makelaar van Stokkum is Hengevelt Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stokkum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stokkum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stokkum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stokkum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!